L’Ajuntament lamenta una nova víctima mortal a les vies de tren que travessen Montcada i Reixac

Una persona ha mort aquest dimarts, al voltant de les 13:25 h, després de ser envestida per un tren de la línia R3 a l’alçada de l’antiga estació de Sant Joan de les Abadesses, que a ctualment està tancada.

La Policia està investigant les causes del accident. Amb la d’avui ja són 174 les persones que han perdut la vida a les vies del tren que travessen el municipi de Montcada i Reixac, una xifra que l’alcaldessa de la ciutat, Laura Campos, considera “immensament trista”. “Des de l’Ajuntament lamentem profundament aquesta nova víctima”, ha declarat. La d’aquest dimarts és la segona víctima mortal registrada aquest any a les vies de tren del municipi, després que el passat 3 de febrer un home va perdre la vida a l’estació de Montcada Bifurcació.

L’Ajuntament ha convocat un minut de silenci per demà dimecres, 6 de novembre, a les 12 h, a la Cruïlla del soterrament, entre els carrers Bogatell i Colon. Així mateix, el consistori insisteix a Adif, una vegada més, que millori les mesures de protecció i vigilància en l’accés a les vies de tren que passen pel terme municipal.