Minut de silenci en record a la víctima 174 a les vies del tren

Aquest matí s’ha celebrat un minut de silenci organitzat per l’Ajuntament de Montcada i Reixac en record a la persona que ahir va perdre la vida després de ser envestida per un tren a l’alçada de l’antiga estació de Sant Joan de les Abadesses, a la R3.

L’homenatge ha tingut lloc a la Cruïlla del soterrament, situada entre els carrers de Bogatell i Colon, i ha comptat amb la presència de l’equip de govern i de bona part dels representants polítics. L’alcaldessa, Laura Campos, ha volgut insistir en la necessitat que Adif reforci les mesures de seguretat i de vigilància en l’accés a les vies del tren que travessen la ciutat. “Malauradament, accidents com el d’ahir responen al fet de tenir un municipi trinxat per vies ferroviàries i per no tenir suficientment assegurat les vies al seu pas per la trama urbana. Des de l’Ajuntament continuarem insistint, exigint i reclamant que assegurin d’una vegada totes les vies que passen pels diferents barris de Montcada i Reixac”, ha assegurat.

Durant la concentració també s’ha fet una ofrena floral al monòlit en record a les víctimes del tren al municipi. La d’ahir va ser la víctima número 174 des de la instal·lació de la primera línia ferroviària a Montcada i Reixac i la segona registrada aquest any.