Tot a punt per a la celebració de la I Diada pel soterrament

L’Ajuntament prepara una jornada reivindicativa convocant a la ciutadania a participar en els actes que tindran lloc aquest diumenge 24 de novembre a la plaça Joanot Martorell.

La I Diada pel soterrament està a punt de celebrar-se i el consistori ja ho té tot a punt per, una vegada més, fer una crida en favor del projecte de soterrar les vies de la R2. Tot un seguit d’activitats per a tots els públics que donarà inici a partir de les 10 h amb un taller de jocs infantils. Posteriorment arribarà el torn de l’exhibició de ball que faran diverses escoles de dansa del municipi mentre es prepara la gran paella solidària, amb la qual es pretén recaptar els diners que serviran per fer front a les sancions d’aquells veïns de Montcada i Reixac que han estat sancionats per haver-se manifestat en defensa del soterrament.

Al llarg de tota la jornada els assistents també podran situar-se al photocall que habilitarà l’Ajuntament i des d’on qualsevol persona es podrà veure a una Montcada i Reixac sense vies de tren o seguir el programa de ràdio especial que emetrà Montcada Ràdio (104.6 FM) en directe. Així mateix, durant tot el matí es pintarà el mural de la R2 que està situat al davant de l’Ajuntament i s’exposarà l’obra del dibuixant Carlos Azagra ‘L’Auca del soterrament’.

La I Diada pel soterrament ja és aquí. T’hi esperem!